Välkommen till din träningskompis

Actic, Högevall

Lund

Personlig tränare

Oskar Johansson

Jag har ett starkt intresse för allt som gäller träning, kost och hälsa. Min bakgrund inom träning är till allra största del klassisk styrketräning. För mig är det viktigt att träningen är motiverande, enkel och effektiv. Mitt mål som personlig tränare är att kunna hjälpa så många som möjligt nå sina mål men framför allt lägga en bra grund för individens träning för all framtid. Jag jobbar mycket för att lära ut säker och effektiv träning som syftar till att ge bra hållning och positiv effekt både på kort och lång sikt. Jag har lika mycket praktisk erfarenhet som kunskap för både träningsupplägg och kosthållning.

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare – Ylab
  • Lifestyle Coach – Actic Academy
  • Löpningscoach – Actic Academy
E-postadress
oskar.johansson@actic.se
Jobbar på
Lund, Högevall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!