Välkommen till din träningskompis

Actic, Högevall

Lund

Personlig tränare

Oliver Eriksson

Min träningsfilosofi är att jag ska ge dig dem bästa förutsättningarna i din träning för att du ska bli ditt bästa jag, vare sig det är att gå ner i vikt, gå upp i vikt eller nå en hög nivå av prestation så kommer jag kunna hjälpa dig att nå ditt mål. Min träning är enkel och effektiv, men tuff och bygger på att göra det din kropp är byggd för att göra.

Specialiteter

Gym och styrketräningsutbildningar, Actic
Lic. Personlig tränare, Eleiko
Lic. Styrkelyft Coach, Eleiko/Olympic Lifting School
Lic. Kostrådgivare, Eleiko

Utbildningar

Styrkelyft
Viktförändring
Rörlighet
Mobilitet

E-postadress
pt.hogevall@actic.se
Jobbar på
Lund, Högevall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!