Välkommen till din träningskompis

Actic, Högevall

Lund

Personlig tränare

Hannah Hellgren

Med kunskap och ett brinnande intresse för både kost och träning hjälper jag dig att nå dit du vill. Själv har jag tränat och tävlat i simning, ridning och cykling. Idag består min träning av
styrketräning varvat med box och löpning. Jag anser att en aktiv tillvaro med varierad träning är nyckeln till livskvalitet. Det vill jag förmedla till dig genom att arbeta med en helhetssyn där jag engagerar mig i alla aspekter kring din hälsa. Dina mål når vi med en träning baserad på kvalitet och balans samtidigt som vi har kul ihop. Med ditt engagemang och min kompetens lyckas vi tillsammans.

Specialiteter

Avancerad styrketräning
Idrottspecifik träning
Kostrådgivning

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare – The Academy
Gyminstruktör – Actic: Styrketräning/Skador & Rehab/Kost

E-postadress
pt.lund@actic.se
Jobbar på
Lund, Högevall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!