Välkommen till din träningskompis

Actic, Högevall

Lund

Personlig tränare

Fanni Vähä-Aho

Våra kroppar är till för att jobba med – vilket är något som jag gärna trycker på i mitt träningsupplägg. Kroppen är vårt främsta verktyg och ska hålla hela livet. Med min breda erfarenhet inom träning kan jag med hjälp av dig anpassa din träning efter ditt verktyg; din kropp.

Min egen träning består av styrketräning i kombination med boxning. Jag gillar variation och anser att det är skillnad på att vara frisk och osjuk. Under våra pass utlovas många härliga skratt, hög puls och
darrande muskler! Mitt mål är medvetenhet – vad är ditt?

Specialiteter

Avancerad styrketräning
Stabilitetsträning
HIT (High Intensity Training)

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare – The Academy
Styrketräningsinstruktör & Gruppträningsinstruktör – Actic
Gruppträning: Actic Training Circuit/Box/BootCamp/Spinning
ELEIKO’s CrossFit (Actic Training Circuit)

E-postadress
pt.lund@actic.se
Jobbar på
Lund, Högevall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!