Välkommen till din träningskompis

Actic, Högevall

Lund

Personlig tränare

Arjen Jarbin

För mig har träning aldrig varit ett måste utan något roligt och en naturlig del av vardagen. Min egen träning har framförallt bestått av fotboll, badminton, avancerad styrketräning, löpning och längd- och rullskidsåkning. Efter en ingående analys av din fysiska status och med tydligt uppsatta träningsmål erbjuder jag dig en skräddarsydd, optimerad och rolig träning med dig och dina mål i fokus. Med bred kompetens och ett helhetsperspektiv hjälper jag dig att nå dit du vill samtidigt som du får förutsättningar för en kropp med lång hållbarhet och ett gott välmående. ”Mitt mål är din hälsa!”

Utbildningar

  • Personlig tränare – The Academy
  • Sjukgymnast – Lunds Universitet
  • Mekanisk diagnostik och terapi – Svenska McKenzie-institutet
  • Träningskonsult – The Academy
  • Certifierad kostrådgivare – The Academy
  • Styrketräningsinstruktör – The Academy och Gerdahallen
E-postadress
arjen.jarbin@actic.se
Jobbar på
Lund, Högevall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!