Luleå, Pontusbadet

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Pontusbadet

Hos oss på Actic Pontusbadet är vi ett härligt gäng personliga tränare som har som mål att hjälpa alla våra medlemmar med personlig träning för att vi vill att våra medlemmar ska lyckas med sin träning och få det till en hållbar livsstil. Är du sugen på att utveckla din träning eller har du bara svårt att komma igång?

Då kan en PT vara någonting för dig! Här på Actic kan en PT hjälpa dig med att utveckla dina kunskaper inom träning och hjälpa dig att komma till en ny nivå. Vi hjälper dig uppnå dina personliga mål med kreativ och rolig träning.

Friviktsträning med skivstång och hantlar, kroppsvikt eller är du sugen på lite extra övningar i TRX banden? Vi bygger upp program baserat på dina målsättningar och intresse av träningstyp!

Vill du få kontakt med oss?
Mejla till pt.lulea@actic.se eller kontakta vår Platschef kajsa.johnsson@actic.se

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!