Luleå, Pontusbadet

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Pontusbadet

Hos oss på Actic Pontusbadet är vi ett härligt gäng personliga tränare som har som mål att hjälpa alla våra medlemmar med personlig träning för att vi vill att våra medlemmar ska lyckas med sin träning och få det till en hållbar livsstil. Är du sugen på att utveckla din träning eller har du bara svårt att komma igång?

Då kan en PT vara någonting för dig! Här på Actic kan en PT hjälpa dig med att utveckla dina kunskaper inom träning och hjälpa dig att komma till en ny nivå. Vi hjälper dig uppnå dina personliga mål med kreativ och rolig träning.

Friviktsträning med skivstång och hantlar, kroppsvikt eller är du sugen på lite extra övningar i TRX banden? Vi bygger upp program baserat på dina målsättningar och intresse av träningstyp!

Vill du få kontakt med oss?
Mejla till pt.lulea@actic.se eller kontakta vår Platschef kajsa.johnsson@actic.se

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar