Välkommen till

Actic’s gym i Ljungby

Din träningskompis

Få ut det mesta av din träning på Actic’s stora och fräscha gym i Ljungby! Actic’s gym är väl utrustade med olika typer av träningsredskap och maskiner du kan tänkas behöva för att nå bästa möjliga resultat med din träning.

Är du ny på att träna på gym, eller är på väg tillbaka från ett längre uppehåll? I så fall rekommenderar vi vår kostnadsfria provträning med en av våra duktiga instruktörer.

 

Med tecknat träningskort får du även tillgång till bad i simhallen. Vi erbjuder dessutom alltid två timmar med en instruktör när du tecknar gymkort för att din start ska bli så bra som möjligt. Välkommen in!

Bli medlem

Gym i Ljungby

Allt på ett kort

Träning och simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Vill du veta mer?

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!