Välkommen till din träningskompis

Actic, Tornet

Linköping

Personlig tränare

Anna Edlund

Anna Edlund heter jag och är licencerad personlig tränare samt hälsocoach. Och det är precis det jag arbetar med idag. Jag älskar mitt jobb! Att motivera och inspirera till god hälsa är bland det bästa jag vet och brinner för det!

Vad är ditt mål? Slipa på beachformen, springa det där loppet, börja gymma, komma vidare med din träning eller helt enkelt få in lite nya och hälsosammare rutiner i ditt liv? Oavsett vad ditt mål är så finns jag här för att coacha dig på vägen dit, även när du nått ditt mål.

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare
  • NLP practitioner – betéende (tanke, känsla, handling)
  • Kostrådgivare
E-postadress
edlund-an@spray.se
Jobbar på
Linköping, Tornet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!