Välkommen till din träningskompis

Actic, Storgatan

Linköping

Personlig tränare

Marcus Lindholm

Varje dag utsätter livet oss för olika prövningar. Det kan vara allt ifrån att sätta sig upp i sängen, resa sig från soffan eller plocka upp något från golvet till att springa ifatt en buss, gå uppför trappor med fulla matkassar eller flytta möbler. För att klara av dessa prövningar på ett bra sätt, så behöver vi träna på ett sätt som liknar just livet. Oavsett vilket fokus du önskar i träningen, så kommer ett övergripande mål vara att träningen du gör på gymmet ska göra dig bättre på att möta utmaningarna utanför gymmet.

Sammanfattningsvis är min träningsfilosofi att vi tränar för att bli bättre på livet!

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare
  • Cert. Massageterapeut
  • Crossfit Coach Level 1
E-postadress
marcus.lindholm@actic.se
Jobbar på
Linköping, Storgatan

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!