Välkommen till din träningskompis

Actic, Storgatan

Linköping

Personlig tränare

Malin Johansson

Träning med mig kommer att utveckla dig fysiskt och psykiskt. Vi kommer att jobba som ett team och göra en tydlig plan för att uppnå de mål vi sätter upp. Kosten har en stor roll i hur, när och om vi når våra mål och jag vägleder dig i hur vi ska göra för att uppnå bästa resultat. Kosten kan skapa fler frågor än svar och detta är något jag vill hjälpa Dig med. Träningen kommer att anpassas efter varje individs utgångspunkt.

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare
  • Lic. Kostrådgivare
  • 3D Tränare
E-postadress
malin.johansson@actic.se
Jobbar på
Linköping, Storgatan

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!