Välkommen till din träningskompis

Actic, Storgatan

Linköping

Personlig tränare

Filippa Davidsson

Mitt träningsintresse blev bara större med åren, och därför ville jag veta allt om träning och hälsa. Att utbilda mig till personlig tränare har jag inte ångrat en sekund och utbildningen har gett mig stor kunskap och bredd inom området. Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och få dig att tycka träning är lika kul och givande som jag. Att träna med mig kommer att ge dig motivation till träning och inspiration till ett eget tänk i framtiden.

Det är kul och nyttigt med träning, och jag hoppas att du vill nå dina mål, stora som små, med mig!

Utbildningar

  • Bergqvist friskvårdsutbildningar
  • Lic. Personlig tränare
E-postadress
filippa.davidsson@actic.se
Jobbar på
Linköping, Storgatan

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!