Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Linköping

Personlig tränare

Marwan Hanna

Det är på gymmet jag bygger upp och stärker min kropp, för att utan skador sedan kunna prestera mitt bästa på fotbollsplanen, i gymnastikhallen och i dans-salen. Min första prioritering är att med hjälp av styrke-träningen känna mig redo att ta mig an vardagens alla utmaningar. Träning för mig är inte något tillfälligt för att komma i form eller läka en skada, träningen är en livsstil. Det vi ska sträva efter är att hitta en balans som både är utmanande och nyttig för att kunna hålla kroppen frisk och stark. Allt ifrån kost och kroppskontroll till styrka och kondition.

Utbildningar

  • Lic. PT, Eleiko
  • Kost och näringslära
  • Rehabilitering och skadeförebyggande träning
  • Strength Coach, Eleiko
E-postadress
marwan.hanna@actic.se
Jobbar på
Linköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!