Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Linköping

Personlig tränare

Måns Cederberg

Jag startade min träningsresa med triathlon, som jag sedan kom att utöva på elitnivå. Som personlig tränare på Actic hjälper jag dig med både träning och kostupplägg, allt som krävs för att nå dina mål. Det kan handla om grund-läggande motion, men också träning på högre nivå med fokus på maxkapacitet.Jag erbjuder även specialträning inom löpning, simning och cykling. En egen prestation jag är stolt över är att jag byggde upp min kropp med 20 kg på 3 månader, för att en tid senare ändra om i träningen och gå ner 20 kg för att mitt mål förändrats.Min grundfilosofi kring träning är att den är till för att få en god hållning, vara skadefri och slippa smärta när vi blir äldre.

Utbildningar

  • PT-utbildning, Eleiko
  • Strength Coach, Eleiko
  • Triathlon gymnasium
E-postadress
mans.cederberg@actic.se
Jobbar på
Linköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!