Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Linköping

Personlig tränare

Karl Vrethem

Jag tycker det är viktigt för mig själv och för andra att man tränar en balanserad träning. Om man tränar igenom hela kroppen på en vecka skall man träna både styrka, kondition och balans. Det är enligt mig nyckeln till en frisk kropp. Själv tränar jag mest fotboll och gym-allroundträning. Jag har varit intresserad av idrott och hälsa hela mitt liv och vill lära ut all min kunskap till andra.

Utbildningar

  • Idrott hälsa linje gymnasiet 3 år
  • Hälsocoach, Lillsved folkhögskola 1 år
  • Spinning, box och gympa instruktör
  • Hjärt- och lungräddning (HRL)
  • TRX- Grundkurs
  • Self Myofascial Release-Grundkurs
  • Hälsoprofilsbedöming
E-postadress
karl.vrethem@actic.se
Jobbar på
Linköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!