Välkommen till din träningskompis

Actic, Vattenpalatset

Lerum

Personlig tränare

Roger Sahlin

Jag tycker att träning ska vara en del av allas liv. Oavsett ålder eller skador. Jag vill hjälpa dig att hitta din träningsform och nå dina mål. Vi löser det tillsammans och självklart ska vi ha roligt på vägen. Själv har jag alltid ägnat mig åt träning både individuell och lagidrott i form av fotboll, innebandy, slalom och friidrott. 2008 genomgick jag en njurtransplantation och gick då över till att träna mer på gym som jag idag kombinerar med thaiboxning.

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare, Personal training school
E-postadress
roger.sahlin@actic.se
Jobbar på
Lerum, Vattenpalatset

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!