Välkommen till din träningskompis

Actic, Vattenpalatset

Lerum

Personlig tränare

Petra Segerfelt

Hälsa för mig handlar om att ha en balans mellan det goda och det nödvändiga. Jag tror inte på förbud eller snabba lösningar utan anser att vardagen ska präglas av medvetna val och långsiktighet. Med min kunskap och mitt engagemang kommer jag som personlig tränare att pusha, motivera och på bästa sätt hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv. Du sätter målet, jag sköter planeringen och sen jobbar vi tillsammans framåt med skratt, svett och tårar!

Utbildningar

  • Cert. Kost- & Träningskonsult – The Academy
  • Lic. Träningsinstruktör
  • Lic. Personlig tränare
  • Lic. Kostrådgivare
  • Hälsovetare, inriktning hälsopromotion – Högskolan Väst
  • Kandidatexamen i hälsopromotion
  • Hälsoprofilbedömare – HPI Nordic
E-postadress
petra.segerfelt@actic.se
Jobbar på
Lerum, Vattenpalatset

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!