Välkommen till din träningskompis

Actic, Vattenpalatset

Lerum

Personlig tränare

Per Sparrings

Efter en snowboardolycka som slutade med en krossad knäskål blev jag tvungen att börja träna och med fokuserad träning var jag tillbaka på brädan vintern därpå, starkare än innan. Livet blir så mycket roligare med en kropp som tillåter dig att göra det du vill. För mig är variation viktigt både för motivationen och för resultaten. Detta innebär bl.a. styrketräning, yoga, terränglöpning, parkour, crossfit mm. Vill du ta kontroll över din kropp och göra den till en riktig tillgång i ditt liv? Då är jag rätt PT för dig.

Motto:
”Power is nothing without control”

Utbildningar

  • Personlig tränare – Fustra Certifierad PT 2011
  • Yogalärare – Yoga för alla 2010
  • Styrketräningsinstruktör steg 2 och 3 – Actic 2012
E-postadress
per.sparrings@actic.se
Telefon 
0762-44 26 34
Jobbar på
Lerum, Vattenpalatset

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!