Välkommen till din träningskompis

Actic, Duveholmshallen

Katrineholm

Personlig Tränare

Arivan Rashid

Träning för mig är att investera i sin framtid. Du får bara en kropp, därför bör du vårda den väl. Jag lägger fokus på välmående och en hållbar livsstil. Om du har viljan hjälper jag dig att nå dina mål utifrån dina förutsättningar.

Specialiteter
Idrottspecifik styrketräning
Viktnedgång
Skaderehablitering
Kostrådgivning
Träningsfilosofi

Utbildningar

Kandidatexamen i Idrottsvetenskap. (Tränarprogrammet, Örebro Universitet)
Tyngdlyftningsinstruktör, Steg 1 (Svenska Tyngdlyftningsförbundet)
HLR & Akut omhändertagande

E-postadress
arivan.rashid@actic.se
Jobbar på
Katrineholm, Duveholmshallen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!