Tjänster

Actic Karlstad City

Massage

Massage är ett efterfrågat komplement till vårt befintliga träningsbud och håller samma höga kvalité som övriga Acticutbudet.

Massage är alltid en uppskattad behandling. Du kan välja mellan en avslappnande massage eller en djupgående triggerpunktsbehandling. Det är du själv som bestämmer vad du behöver. Vår målsättning är att massagen på Actic på ett enkelt och tillgängligt sätt skall ge dig en stunds lindring och avkoppling som i förlängningen också hjälper dig att nå dina träningsmål. Som Acticmedlem har du 10 % rabatt på massage.

Boka här!

Vad kostar det?

massage 25 min 430 kr
massage 40 min 530 kr
massage 55 min 650 kr

Aromamassage
Avslappnande massage med härliga oljor, 90 min. 795kr

Hot Stone massage
Lugn massage med varma stenar 70 min. 685 kr

Floating

Floating är en kreativ djupavslappningsmetod i kroppstempererat vatten med hög salthalt.

Den höga halten av salt (magnesiumsulfat) gör att du flyter med en känsla av tyngdlöshet. Floating innebär att sinnesintrycken minimeras och hjärnan behöver därför inte bearbeta gravidationens påverkan, balansen eller registrera yttre stimuli. Detta innebär i sin tur att hjärnan automatiskt får chansen att reparera, bygga upp och fylla på energi. Floating används bland annat till psykisk och fysisk återhämtning, smärtlindring, mentalträning, sömnproblem och stresshantering. Som Actic-medlem har du 15% rabatt på floating, detta gäller INTE klippkorten.

Boka här!

Salt (Magnesiumsulfat)
Unna dig ett skönt avslappnande bad hemma. Floatingsalt finns att köpa i receptionen på Actic.

Vad kostar det?

floating 30 min 300 kr
floating 45 min 350 kr
floating 60 min 400 kr

5-klipp: 

5 kort 30 min 1225 kr
5 kort 45 min 1440 kr
5 kort 60 min 1650 kr

10-klipp:

10 kort 30 min 2400 kr
10 kort 45 min 2830 kr
10 kort 60 min 3250 kr

Paketbehandlingar

En mycket uppskattad paketbehandling är massage och floating.

Få ut maximalt av både floatingen och massagen – något vi varmt rekommenderar. Välj själv vilken av behandlingarna du vill börja med. Vi rekommenderar att börja med floatingen om du är stel och spänd i kroppen och vill att massagen ska gå lite djupare. Vill du däremot nå total avslappning är det bra att börja med massagen för att sedan avsluta i floatingtanken.

Om ni är två som vill behandlas samtidigt är det inga problem. Skriv bara i meddelanderutan när ni bokar att ni är två och sedan får ni komma överens om vem som börjar med vad.

Boka här!

Vad kostar det?

Lilla floatingpaketet 30 min floating och 25 minuter massage 520 kr
Stora floatingpaketet 45 min floating och 40 min massage 660 kr

Ingen rabatt på flerkort eller paketbehandlingar för medlemmar.

Presentkort

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill köpa presentkort. Du når oss på telefon: 054-777 15 50

Självklart kan du köpa presentkort hos oss på massage eller floating. Man kan välja att köpa ett presentkort på en specifik behandling men man kan även välja ett belopp så personen som får presentkortet kan välja och vraka bland de olika behandlingarna.

Boka här!

Frågor och Svar