Välkommen till din träningskompis

Actic, Äventyrsbadet

Kalmar

Personlig tränare

Matilda Hjälteryd

Det är viktigt att träningen känns meningsfull, rolig och ger oss de resultaten vi vill ha. Svårare än så behöver det inte vara. Det finns ingen som du, precis så som det ska vara. Det betyder att din träning behöver vara anpassad just för dig, dina förutsättningar och dina mål. Jag hoppas kunna sprida min personliga träningsglädje för att inspirera dig!

Specialiteter

Viktminskning
Rörlighetsträning
Kostrådgivning

Utbildningar

SAFE Education
Internationellt lic. Gyminstruktör
Internationellt lic. PT
Kostrådgivare
SMR

E-postadress
matilda.hjalteryd@actic.se
Jobbar på
Kalmar, Äventyrsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!