Välkommen till din träningskompis

Actic, Äventyrsbadet

Kalmar

Personlig tränare

Helene Adolfsson Gelati

Jag heter Helene Adolfsson Gelati och är 47 år gammal. För mig är träning och hälsa en livsstil som jag önskar att förmedla till mina kunder med glädje och engagemang. Det ska vara kul att komma till våra gemensamma träningspass.

Att träffa och hjälpa människor att komma i form, stärka sin kropp och må bra utifrån deras egna förutsättningar är något jag upplever som mycket positivt i mitt arbete som Personlig Tränare.

Specilaiteter

Funktionell träning
Mage, rumpa & lår
TRX

Utbildningar

Internationellt lic. PT, Axelsons Gymnastiska Institut
FAR-ledare steg 1
Hjärt- och lungräddning
Funktionell träning

E-postadress
helene.gelati @actic.se
Jobbar på
Kalmar, Äventyrsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!