Välkommen till din träningskompis

Actic, Äventyrsbadet

Kalmar

Personlig tränare, Gruppträningsinstruktör

Annie K. Dragstra

Träning ska vara roligt och samtidigt utmanande. Att lyckas inom träning handlar inte bara om fysisk prestation, utan också psykisk. Att hitta en balans i övriga livet tillsammans med sin träning ger långsiktiga resultat.

Mitt fokus som PT handlar om att se till individens långsiktiga behov, jobba utifrån grundkapacitet och utvecklas succesivt.

Specilaiteter

Funktionell träning
Löpprogression
Viktminskning

Utbildningar

Lic. Personlig tränare
Biomedicinsk Hälsovetare, Linnéuniversitetet
Lic. Gruppträningsinstruktör

E-postadress
annie.dragstra@actic.se
Jobbar på
Kalmar, Äventyrsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!