Curo Rehab på Actic Helsingborg

Välkommen till oss på Curo Rehab.

Actic Simhallsbadet erbjuder sjukgymnastik/fysioterapi i samarbete med Curo Rehab. Vi är legitimerade sjukgymnaster med lång erfarenhet och bred kompetens i bl. a. McKenziemetoden (MDT), Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) och akupunktur.

Vi har utökad kompetens enligt Region Skåne i behandling av skador och sjukdomar i leder och muskler. Hos oss kan man få behandling vid idrotts- och motionsskador, nack- och ryggbesvär, huvudvärk och yrsel. Akuttider. Remiss behövs ej. Frikort gäller. Vi skriver ut recept på FAR (fysisk aktivitet på recept) som kan användas på Actic.  Mer information finns på www.curorehab.se.

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar