Välkommen till din träningskompis

Actic, Simhallsbadet

Halmstad

Personlig tränare

Martin Jönsson

Jag ser på träningen som ett sätt att bli en starkare version av oss själva, och vill inget hellre än att du ska uppnå dina mål inom träningen. Jag ser helheten i träningen och strävar efter att uppnå balans i kropp och själ genom att träna målmedvetet. Mitt fokus ligger i styrketräning tillsammans med funktionell träning och basövningar, allt vilket anpassas individuellt. Har du ambitionen och viljan så har jag verktygen för att planera din resa till ditt mål.

Specilaiteter

Styrketräning
Funktionell träning
Viktminskning

Utbildningar

Teoretisk Grundutbildning, The Academy
Lic. Träningsinstruktör, The Academy
Lic. Personlig Tränare, The Academy

Jobbar på
pt.simhallsbadet-halmstad@actic.se
Jobbar på
Simhallsbadet, Halmstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!