Välkommen till din träningskompis

Actic, Simhallsbadet

Halmstad

Personlig tränare

Josef Jägerstedt

Många känner idag till hur viktigt det är att hålla sig fysiskt aktiv, men samtidigt kan den tillgängliga tiden sätta käppar i hjulet. Min erfarenhet säger mig att det inte behöver vara så tidskrävande. Med planering kan en stor träningseffekt uppnås med relativt liten tidsinsats, vilket ger mer tid över åt livets viktiga delar. Jag känner mig väl rustad för att erbjuda dig min hjälp, vare sig du vill komma igång och börja träna eller utveckla din nuvarande träning mot ett specifikt mål.

Specilaiteter

Förbättrad kroppskomposition
Hållningsträning
Maximal styrka

Utbildningar

Lic. personlig tränare, NSCA-CPT
Eleiko Strength Coach level 1, 2014
Diplomerad Flowin-instruktör, 2014
Dip. massör, Friskvårdsgruppen 2013

E-postadress 
josef.jägerstedt@actic.se
Jobbar på
Simhallsbadet, Halmstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!