Välkommen till din träningskompis

Actic, Simhallsbadet

Halmstad

Personlig tränare

Jenny Häggblom

Min träningsfilosofi är att träningen skall vara givande, inte tagande. Jag ser träningen som en del av en helhet, där även den övriga livsstilen spelar roll. Jag är gammal elitgolf-spelare i grunden och vet hur mycket träning som krävs för att nå sina mål, jag förstår därmed processen och kan hjälpa Dig att nå Dina mål! Det viktigaste för mig är att se Dig ha roligt, utvecklas och får mera energi av Din träning!

Specilaiteter

Golfspecifik fysträning
Styrketräning & knäkontroll
Kost & näring

Utbildningar

Certifierad Personlig Tränare, NSCA-CPT
Kandidatexamen Biomedicin inr. fysisk träning 180hp
Eleiko Strength Coach level 1
Licensierad TRX Instruktör
Dipl. Massör (svensk klassisk)

E-postadress 
jenny.häggblom@actic.se
Jobbar på
Simhallsbadet, Halmstad

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!