Välkommen till din träningskompis

Actic, Arenan och Sannarpsbadet

Halmstad

Personlig tränare

Anna Portinsson

För mig är träning en källa till välmående och balans, både fysiskt och mentalt. Det är härligt att hjälpa andra människor att utvecklas och se sambandet mellan fysisk och mental balans för att inse vad är hälsa för just DIG. Oavsett om du vill ha hjälp att finna motivationen för att starta din träningskarriär, lära dig nya övningar, gå ner i vikt, få bort smärtproblematik eller öka din styrka i exempelvis knäböj kan jag hjälpa dig framåt!

Jag ser fram emot att hjälpa dig att utvecklas oavsett målsättning, hör av dig så kämpar vi tillsammans mot nya höjder!

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare
  • Fil. Kand i biomedicin, inriktning fysisk träning
  • Strength Coach level 1 – Eleiko
E-postadress
anna.portinsson@actic.se
Jobbar på
Halmstad, Arenan och Sannarpsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!