Halmstad, Arenan och Sannarpsbadet

Personlig Träning

Personlig träning på Actic

På Actic Halmstad Arenan & Sannarpsbadet kan du förvänta dig att få den hjälp du behöver för att uppnå dina mål snabbt och säkert. Att träna med personlig tränare ska bland annat vara tufft och roligt men också inspirerande och lärorikt.

Våra PT:s har bred kompetens och erfarenhet inom kostrådgivning, viktminskning eller viktökning, löpning, idrottspecifik träning, kampsport, olympiska lyft och mycket mer. Vi ser till att du får hjälp av den PT som har den kompetens som krävs för dina målsättningar. Fördelen att träna med våra PT:s på Actic Halmstad Arena är att vi jobbar som ett team. Vi är ett mindre team som vet varandras svagheter och styrkor.

Vill du få kontakt med någon av oss?
Kontakta receptionen på telefon 035-295 20 20 eller prata med oss direkt på anläggningen. Du kan också ta kontakta med vår PT-ansvarig på po.osbeck@actic.se

Platschef: charlotte.andersson@actic.se

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar