Halmstad, Arenan och Sannarpsbadet

Personlig Träning

Personlig träning på Actic

På Actic Halmstad Arenan & Sannarpsbadet kan du förvänta dig att få den hjälp du behöver för att uppnå dina mål snabbt och säkert. Att träna med personlig tränare ska bland annat vara tufft och roligt men också inspirerande och lärorikt.

Våra PT:s har bred kompetens och erfarenhet inom kostrådgivning, viktminskning eller viktökning, löpning, idrottspecifik träning, kampsport, olympiska lyft och mycket mer. Vi ser till att du får hjälp av den PT som har den kompetens som krävs för dina målsättningar. Fördelen att träna med våra PT:s på Actic Halmstad Arena är att vi jobbar som ett team. Vi är ett mindre team som vet varandras svagheter och styrkor.

Vill du få kontakt med någon av oss?
Kontakta receptionen på telefon 035-295 20 20 eller prata med oss direkt på anläggningen. Du kan också ta kontakta med vår PT-ansvarig på po.osbeck@actic.se

Platschef: charlotte.andersson@actic.se

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!