Välkommen till din träningskompis

Actic, Arenan och Sannarpsbadet

Halmstad

Personlig tränare, Instruktör

Karolina Persson

Idrott och träning har alltid varit en stor del av mitt liv. I 16 år har jag varit aktiv konståkare på elitnivå. Idag tränar jag mestadels styrketräning och då främst friviktsövningar som jag har en förkärlek för. Då du tränar med mig kan du förvänta dig att träningen är anpassad för dina behov och målsättningar. Vare sig det är rehabilitering, viktminskning, kostupplägg, prestationsoptimering inför tävling eller att komma igång med träning och en bättre kosthållning så kan jag hjälpa dig på vägen.

Tveka inte att ta kontakt med mig för mer information eller om du har några andra funderingar!

Utbildningar

Kandidatexamen biomedicin, Inriktning fysisk träning, 2013
Lic. Personlig tränare – Eleiko Education, 2011
Lic. Fystränare – Eleiko Education, 2011

E-postadress
pt.halmstad.arenan@actic.se
Jobbar på
Halmstad, Arenan och Sannarpsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!