Välkommen till din träningskompis

Actic, Arenan och Sannarpsbadet

Halmstad

Personlig tränare

Julia Björk

Mig ser du alltid glad med en positiv inställning! Jag har en bakgrund av många år inom fotboll, simning och styrketräning. För mig är träning otroligt viktigt och den glädjen den ger mig vill jag gärna dela med mig av till dig/er som medlemmar. Enligt mig ska träning kännas roligt och inspirerande men även utmanande. Mitt mål med din träning är att du ska komma från ett träningspass och känna dig energirik, med en fortsatt motivation för mer träning. Genom att vägleda dig genom träning och kost kommer vi tillsammans kunna bygga upp en hälsosam livsstil som är anpassad efter dig, dina behov och din livssituation.

Utbildningar

  • Biomedicin, inriktning fysisk träning – Halmstad högskola
  • Strength coach, level 1 och 2 – Eleiko
  • Diplomerad massör
E-postadress
julia.bjork@actic.se
Jobbar på
Halmstad, Arenan och Sannarpsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!