Välkommen till din träningskompis

Actic, Arenan och Sannarpsbadet

Halmstad

Personlig tränare

David Karlsson Akgül

För dig är kanske tanken på träning inte enbart positiv. Jag kan försöka hjälpa dig att förstå hur träningen kommer att öka ditt välbefinnande, din fysiska prestationsförmåga och faktiskt dina chanser att leva ett längre och friskare liv. På så vis tror jag att du kan bli mer motiverad att ta tag i träningen, eller utveckla din träning, vilket är precis det jag älskar att hjälpa folk med. Var alltså inte rädd för att höra av dig om du är nyfiken på hur träning kan göra ditt liv bättre!

Utbildningar

  • Biomedicin, inriktning fysisk träning – Halmstad Högskola, 2012-15
  • Strength Coach steg 1 – Eleiko, Halmstad, 2013
E-postadress
pt.halmstad.arenan@actic.se
Jobbar på
Halmstad, Arenan och Sannarpsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!