Halmstad, Flygstaden

Personlig Träning

Personlig träning på Actic Halmstad Flygstaden

På Actic Flygstaden tränar du i luftiga och ljusa miljöer med våra personliga tränare. Vi hjälper dig att skapa struktur och rutin i din träning och tillsammans uppnår vi dina specifika träningsmål. Vi är flexibla i våra träningsupplägg och erbjuder allt ifrån löpning till teknikträning i längdskidor. Fettreducering, viktökning, muskeltillväxt och konditionsträning är andra områden vi på Actic Flygstaden är specialiserade inom.

Här hittar du alla vi som jobbar på Actic Flygstaden.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer att få en kod via mail. Ta med den till din anläggning för att aktivera din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!