Välkommen till din träningskompis

Actic, Flygstaden

Halmstad

Personlig tränare

Olle Larsson

Jag tror på mångsidighet inom träning där styrka, rörlighet och kondition är viktiga delar för
välbefinnande och träningsprestation.

Jag har stor erfarenhet inom fotboll och konditionsträning och delar gärna med mig av mina kunskaper. Oavsett vad du har för målsättning så hjälper jag dig gärna med upplägg och träning för att vi tillsammans ska kunna uppnå just dina mål. Träning och hälsa är individuellt och bör anpassas därefter.

”Mens sana in corpore sano” – ”En sund själ i en sund kropp”

Utbildningar

Fil. Kandidatexamen inom Biomedicin, inriktning fysisk träning
Eleiko Strength Coach – Steg 1
Diplomerad Massör

E-postadress
olle.larsson@actic.se
Jobbar på
Halmstad, Flygstaden

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!