Välkommen till din träningskompis

Actic, Flygstaden

Halmstad

Personlig tränare

Desiree Dahlberg Larsson

Jag är utbildad idrottspsykologisk rådgivare och lägger fokus på hur vårt mentala välmående påverkar våra prestationer och välbefinnande. Positiva tankar ger positiva utslag i vår kropp och våra känslor. Jag tävlar i Bodyfitness, vilket är en idrott som kräver disciplin och målmedvetenhet. Mina erfarenheter har gett mig goda kunskaper i muskeluppbyggnad, viktnedgång och beteendeförändring.

Jag vill dela med mig av mina kunskaper inom hälsa och motivation för att få dig att nå dina mål. Jag vill inspirera dig till att få en starkare kropp och hälsosammare livsstil!

Utbildningar

Eleiko Strength Coach Level 1, 2016
Lic. Eleiko Personal Trainer, 2016
Fil. Kandidatexamen, Psykologi, inriktning idrott, 2014
Kost och prestation, 2013
Kost, näring och hälsa, 2013
Hälsopedagogik 1, 2013
Specialitet

E-postadress
desiree.dahlberg@actic.se
Jobbar på
Halmstad, Flygstaden

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!