Välkommen till din träningskompis

Actic, Flygstaden

Halmstad

Personlig tränare

Carolin Tolinsson

Jag har en aktiv livsstil där styrketräning och kondition är i fokus. Jag vill kunna inspirera och motivera andra för en hälsosam livsstil, träning ska vara roligt och inte ses som ett jobbigt moment.

Jag tror på att ett individanpassat men varierande upplägg inom träning ger en starkare kropp fysiskt och mentalt, vilket även ger en hälsosammare vardag och långsiktigt ett mer friskt och välmående liv. Med fokus på styrka, rörlighet men också kondition håller kroppen sig stark.

Oavsett vad just du har för målsättning med din träning, hjälper jag dig gärna. Jag hjälper till med ett upplägg som passar just dig och vi tränar tillsammans för att dina mål ska uppnås. Jag är din träningskompis, finns vid din sida för att pusha, motivera och inspirera.

Never Give up – Work Hard – Results Will Come

 

Utbildningar

 • Kandidatexamen i Biomedicin inriktning fysisk träning
 • Eleiko Strength Coach Level 1
 • Diplom inom Flowin
 • Diplomerad massage och triggerpunkt
 • Kost, fysisk aktivitet och hälsa (Kurs, Halmstad Högskola)
 • Ledarskap inom idrotten (Kurs, Halmstad Högskola)
 • Actic, PT Get Go
 • Actic, Instruktör steg 1
E-postadress
carolin.tolinsson@actic.se
Jobbar på
Halmstad, Flygstaden

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar