Falun, Lugnets Sporthall

Personlig Träning

Personlig Träning på Actic Falun Lugnet

Hos oss på Actic Falun Lugnet är vi ett gäng Personliga Tränare som brinner för att hjälpa våra medlemmar att nå sina mål. Oavsett vad du har för målsättningar så kan våra PT:s hjälpa dig att lyckas med din träning, och framför allt, tycka det är riktigt roligt på vägen!

På Actic Lugnet är vi ett PT-gäng som strävar efter ständig utveckling! Vi har redan en bred kompetens inom styrketräning, funktionell styrka, konditionsträning, och kostrådgivning och fler kunskaper är på väg. Det är viktigt för oss att du hittar rätt PT för just dina behov och målsättningar.

Vill du ta kontakt med någon av oss så är du välkommen att mejla pt.falun@actic.se, märk då gärna ditt mejl med den PT du vill ha kontakt med. Du hittar alla våra personliga tränare här.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar