Välkommen till din träningskompis

Actic, Lugnets Sporthall

Falun

Personlig tränare

Marcus Streijffert

Under de senaste tio åren har jag hjälpt människor med sin träning. Det har varit alltifrån spinninginstruktör till skidlärare. Lever själv ett aktivt liv som elitcyklist med flera SM-medaljer på bana och vill dela med mig av min träningsglädje till andra. Som PT vill jag förmedla rolig, varierad och vetenskaplig träning – oavsett om du är motionär eller elitidrottare. Konsultationen börjar med funktionsanalyser och utifrån dina förutsättningar lägger vi upp en plan för att nå hela vägen fram till träningsmålen.

Specialiteter

Konditionsträning
Cykel
Funktionell styrka

Utbildningar

Idrottstränarprogrammet Högskolan Dalarna (pågående)

E-postadress
marcus.streijffert@actic.se
Jobbar på
Falun, Lugnets Sporthall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!