Falun, Britsarvet

Personlig Träning

Personlig Träning Actic Falun Britsarvet

Hos oss på Actic Falun Britsarvet är vi ett gäng Personliga Tränare som brinner för att hjälpa våra medlemmar att nå sina mål. Oavsett vad du har för målsättningar så kan våra PT:s hjälpa dig att lyckas med din träning, och framför allt, tycka det är riktigt roligt på vägen!

På Actic Britsarvet är vi ett PT-gäng som strävar efter ständig utveckling. Vi har redan en bred kompetens inom styrketräning, funktionell styrka, löpteknik, konditionsträning, kostrådgivning och olympiska lyft och fler kunskaper är på väg!
Det är viktigt för oss att du hittar rätt PT för just dina behov och målsättningar.

Vill du ta kontakt med någon av oss så är du välkommen att mejla pt.falun@actic.se, märk då gärna ditt mejl med den PT du vill ha kontakt med. Du hittar alla våra personliga tränare här.

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!