Välkommen till din träningskompis

Actic, Munktell

Eskilstuna

Personlig tränare

Therèse Jakobsson

Vill du förbättra Din hälsa, Ditt mående och balansen i Ditt liv? Då har Du kommit rätt!

Jag kommer att coacha Dig på Din livsväg för att just Du ska hitta balansen i Ditt liv. Jag kommer också att hjälpa Dig att utmana Dig själv och utveckla det just Du behöver.

Jag ser fram emot att träffa Dig!

Specilaiteter

Styrketräning
Uthållighetsträning
Mental coaching

Utbildningar

Lic. Eleiko Personal Trainer
Strenght Coach
Uthållighetsträning
Gyminstruktör
Gruppträningsinstruktör

E-postadress
therese.jakobsson@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!