Välkommen till din träningskompis

Actic, Munktell

Eskilstuna

Personlig tränare

Rickard Axelsson

Min syn på träning är att det ska vara kul, utmanande och lärorikt. Vad du än har för mål kommer vi tillsammans att sträva efter att nå dem. Jag kommer att finnas här för att inspirera och motivera dig. Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag älskar känslan av att pusha mig själv till det yttersta och jag älskar känslan av att se andra lyckas.

Jag vill dela med mig av mina kunskaper inom kost och träning för att just du ska uppleva samma träningsglädje som jag gör. Mitt mål är att du efter våra träningspass går från gymmet med ett leende på läpparna och en stolt känsla över det du åstadkommit.

Specilaiteter

Styrketräning
Funktionell träning
Kost
Min träningsfilosofi

Utbildningar

Lic. Eleiko Personal Trainer
Strenght Coach
Uthållighetsträning
Gyminstruktör

E-postadress
rickard.axelsson@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!