Välkommen till din träningskompis

Actic, Munktell

Eskilstuna

Personlig tränare

Marie Derehall

Oavsett vem du är, vad du har för mål eller dina tidigare erfarenheter kommer jag att hjälpa dig att hitta en balans. Tillsammans ska vi prova på nya utmaningar som kommer göra dig starkare både fysiskt och mentalt.

Min träningsglädje är enorm och jag brinner för att motivera människor till att hitta samma passion som jag har för träning. Något som jag brinner minst lika mycket för är kosten. Vill du ha min hjälp kontakta mig redan idag och boka in en kostnadsfri konsultation.

Motto:
”Din kropp är din bästa vän, ge den det den mår som allra bäst av, en god hälsa!” Marie Derehall

Specilaiteter

Kostrådgivning
Livsstil

Utbildningar

Cert. Personlig Tränare med hälsoprofilbedömning, Axelsons gymnastiska institut
Diplomerad Kostrådgivare, Pauluns näringscenter
Utbildad inom HLR (hjärt & lungräddning)

E-postadress
marie.derehall@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!