Välkommen till din träningskompis

Actic, Munktell

Eskilstuna

Personlig tränare

Jonathan Perneheim

Idrott och träning har alltid varit en del av mitt liv. Med en filosofie kandidat i idrott vet jag hur och varför kroppen reagerar som den gör. Om du vill lära dig mer om din kropp och hur du bäst kan nå dina mål rekommenderar jag dig att träna med mig. Då jag spelar handboll på elitnivå vet jag vet vad som krävs för att nå sina mål. Fysträningen inom handboll är väldigt idrottsspecifik vilket gör att jag kan omvandla styrkan till idrotten. Detta menar jag kan vara av intresse för er.

Dina PT-timmar med mig kommer att vara utvecklande, utmanande och riktade mot din målsättning. Våra PT-pass kommer bland annat att innehålla funktionell träning. Funktionell träning bygger på vardaglig styrka, vilket ger snabbare resultat och lägre skaderisk. Detta är något jag varmt rekommenderar till såväl yngre som äldre människor.

Jag kan dessutom hjälpa dig som idrottare som vill ta träningen till en ny nivå. Jag kommer att ge dig de verktyg du behöver för att nå dina mål och jag kommer att få dig att använda dem på rätt sätt. Du sätter upp mål, vi når dem tillsammans!

Specialiteter

Styrketräning
Fria vikter
Idrottsspecifik styrketräning
Funktionell träning
Massage

Utbildningar

Fil. Kand. i idrott på Örebro Universitet
Diplomerad massör på Friskvårdsgruppen
Steg 1-utbildning i tyngdlyftning
Utbildad inom HLR (hjärt- och lungräddning)
Idrottscollege Widénska gymnasium.

E-postadress
pt.eskilstuna@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar