Välkommen till din träningskompis

Actic, Munktell

Eskilstuna

Personlig tränare

Elena Sadiku

Efter 8 år som aktiv elitidrottare vet jag vad som krävs för att nå toppen. Hårt jobb, vilja, glädje och motivation är nyckeln. Som elitidrottare har jag även stor erfarenhet kring skador, återhämtning och kost. Denna erfarenhet tar jag med mig till våra träningspass där jag som din coach pushar och motiverar dig samt ser till att du är nöjd och glad efter passet.

Mina träningspass är aldrig tråkiga då jag som person är en glädjespridare och full med energi. Du och jag bildar ett team och tillsammans ska vi ta oss an det du vill uppnå med din träning. Är du redo?

Specilaiteter

Idrottsspecifik träning
Coachning
Rehab

Utbildningar

Lic. Eleiko Personal Trainer
Strength Coach
Uthållighetsträning
Gyminstruktör
Gruppträningsinstruktör

E-postadress
elena.sadiku@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!