Välkommen till din träningskompis

Actic, Munktell

Eskilstuna

Personlig tränare

Daniel Johansson

Idrott, träning och tävling har följt med mig hela mitt liv. Det är inte bara ett intresse för mig, det är min livsstil.Efter en gedigen bakgrund som elithandbollsspelare har jag samlat på mig erfarenhet inom träning, kost och mental styrka. Med den kunskapen vill jag visa dig ett bättre och säkrare sätt att nå dina önskade resultat samt bidra med inspiration och motivation.

Vi arbetar som ett lag, du sätter målen och vi når dem tillsammans. Jag vill vara en del av din resa till att bli den bästa versionen av dig själv.

Utbildningar

  • Lic. Personal trainer – Eleiko
  • Strength coach – Eleiko
  • Conditioning – Eleiko
E-postadress
daniel.johansson@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!