Välkommen till din träningskompis

Actic, Kungsgatan

Eskilstuna

Personlig tränare

Rebecca Henriksson

Vad är ditt mål? Bli starkare, större eller gå ner i vikt kanske?
Med min bakrund som handbollsspelare på elitnivå har jag en lång träningsbakgrund och vet vad som krävs för att nå dit man vill. Under de sista 3 åren har jag utvecklat en stor passion för crossfit som handlar mycket om högintesivträning, lyfta vikter och ha en bra teknik. Med min kunskap och glädje för träning kommer jag inspirera dig att vilja kämpa mot det mål som du satt och vi kommer garanterat ha kul tillsammans och se resultat!

Utbildningar

  • Lic. Personal trainer – Eleiko
  • Strength coach – Eleiko
  • Gyminstruktör
  • Gruppträningsinstruktör
  • Uthållighetsträning
E-postadress
rebecca.henriksson@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna, Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!