Välkommen till din träningskompis

Actic, Kungsgatan

Eskilstuna

Personlig tränare

Evelina Larsson

Träning ska vara enkelt, roligt och utmanande. Jag anser att en bra balans mellan träning, kost och vila är nyckeln till välbefinnande och en hälsosam livsstil. Jag vill motivera, inspirera och hjälpa dig att nå just dina mål med träningen. Jag kommer att anpassa träningen specifikt efter dig för att uppnå det just du vill åstadkomma. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller känner att du vill ta träningen till en ny nivå kommer vi tillsammans att jobba mot din målsättning. Med min glädje och passion för träning och hälsa vill jag hjälpa dig att hitta vad som passar bäst för just dig, jag hoppas att vi ses!

Utbildningar

  • Lic. Personal Trainer – Eleiko
  • Strenght Coach – Eleiko
  • Uthållighetsträning – Eleiko
  • Gyminstruktör – Actic
E-postadress
evelina.larsson@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!