Välkommen till din träningskompis

Actic, Kungsgatan

Eskilstuna

Personlig tränare

Beatrice Larsson

Är du redo för en förändring?

Med mig som personlig tränare blir träningen enkel, rolig och resultatgivande. Om du väljer att investera i din hälsa, oavsett målsättning, garanterar jag att jag kommer göra allt för att du ska bli nöjd. Tillsammans skapar vi, efter dina behov och förutsättningar, ett individanpassat kost- och träningsupplägg, med nya utmaningar för att sedan nå till nya höjder. Mitt mål är att förse dig med kunskap och ge dig förutsättningar för att du ska lyckas nå ditt mål. Som din personliga tränare kan jag säkerställa att du genom hela din träningsresa kommer finna glädje, effektivitet och motivation. Jag ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Utbildningar

  • Lic. Personal trainer – Eleiko
  • Strength coach – Eleiko
  • Uthållighetsträning – Eleiko
  • Gyminstruktör – Actic
E-postadress
beatrice.larsson@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna Kungsgatan
Eskilstuna, Munktell

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!