Nyheter

Actic och United i utökat samarbete

I onsdags inledde United säsongen 2016 på Tunavallen och under fredagen var det dags för styrketester hos Actic – med en ny ledarröst.

Säsongen 2016 är igång och United genomförde under fredagseftermiddagen årets tredje träningspass. Det träningspasset bestod av styrketester hos Uniteds samarbetspartner Actic. I samband med fredagens träning träffade också spelarna en ny ledare i Tobias Aren som kopplats ledarteamet med ansvar för styrketräningen.

– Det är en ära och väldigt spännande att få vara en del i spelarnas utveckling som idrottare. United är det bästa vi har inom elitsatsning här i stan och jag är glad att jag får chansen att bidra med min kunskap, säger Tobias till eskilstunaunited.se

Tobias Aren har själv en bakgrund som elitidrottare inom handbollen där han representerat Sävehof, Guif, och danska Ålborg. Under handbollskarriären (som avslutades på grund av skada) spelade han 14 A-landskamper, spelade två SM-finaler och blev dansk mästare. På fredagen träffade han alltså United-spelarna för första gången när man gjorde ett antal styrketester.

– Jag tycker testerna gick väldigt bra. Det är kul att se hur mycket spelarna vill utvecklas, säger Tobias.

Att Tobias Aren kopplas till Uniteds ledarteam är en del i föreningens samarbete med Actic där spelarna genomför sin styrke- och skadeförebyggande träning.

Vi hälsar Tobias varmt välkommen som en del i Eskilstuna United DFF.

Källa: eskilstunaunited.se

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar