Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Eskilstuna

Personlig tränare

Daira Lövström

Min bakgrund och passion för träning kommer från min egen elitsatsning inom alpint. Därför är träning och kost något som faller mig naturligt i vardagen. För mig är träning oerhört roligt och givande. Det tar en närmare sina mål och ger bra förutsättningar att kunna göra allt man vill i livet. Jag tror att alla kan gilla träning och må bra av det bara man hittar rätt sorts träning, nivå och utveckling. För mig hör glädje och träning ihop därför är det viktigt att vi har kul tillsammans på våra pass!

Ser fram emot att kunna stötta dig i din träning och att göra träning
till något roligt och naturligt i vardagen!

Utbildningar

  • Licensierad personlig tränare, Sports Club Education
  • Nationell Idrotts Utbildning (inriktning Alpint), Celsiusskolan
  • ATC/Challenge-utbildning
  • Gyminstruktör
E-postadress
daira.lovstrom@actic.se
Jobbar på
Eskilstuna, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!