Vilket gym vill du träna på? 

Alltid ett träningscenter nära dig

Med över 120 anläggningar är det inte så lätt hitta den närmaste, ange namnet på ditt närmaste gym, stad eller träningscenter du vill träna på nedan så hittar du mer information om det. Träna i gymmet, testa på ett gruppträningspass, simma på badet eller varför inte titta på vad vi kan erbjuda för företagslösning? Vill du provträna hos oss så erbjuder vi dig helt kostnadsfritt 7 dagars provträning. Välkommen in!

Vilket gym vill du träna på? 

Actic har över 120 träningscenter runt om i Sverige. Välj din närmaste i listan nedan.

Kort om Actic

Med över 120 träningscenter från Ystad i söder till Kiruna i norr så är det lätt att hitta din närmaste träningskompis. Har du dessutom MAX-kortet kan du träna på majoriteten av dessa.

Alla som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och brinner för att hjälpa dig med din träning. Vi finns alltid tillgängliga på gymgolvet och du kan närsomhelst vända dig till oss med dina frågor och funderingar.  Förutom styrketräning och konditionsträning har du tillgång till ett brett utbud av gruppträning som innehåller allt från högintensiv kondition till glädjande dans! På många anläggningar kan du även få träna med PT som tillval. Hos Actic har du nästan alltid tillgång till bad och motionssim. Oavsett om du vill komplettera din styrketräning, bli bättre på att crawla eller bara njuta av härlig vattengympa har vi det du söker.

Vi ses på gymmet!

Frågor och Svar